Контакти Запитване

Оферти

Промоция Акрамет Класик Цинк
15.06.2020 г.

Акция Царевица - Акрамет Класик Цинк


Акция  Царевица предлага на вашето внимание специална схема за покупка на Акрамет Класик. 

Купете Акрамет Класик със съдържание на цинк 1% 

Промо цена: Цена 65 лв за туба от 20 литра.

Доза 500-600 мл/дка.

Защо да приложите Акрамет Класик точно сега?

Продължителната суша се отрази върху точно на приемането на вещества от почвата в началната фаза на развитието на растенията. Сега може да въздействаме и постигнем максимум резултати с Акрамет Класик.

Акрамет се прилага заедно с тях, като може да понижи хербицидния ефект до възможния минимум при понижени дози на хербицидите и в условията на суша трябва да се използват ниски дози на хербициди. Целта в случая е да се запази потенциала на растението, да се осигури развитие на растенията, а не да се избият абсолютно всички плевели. 

Накратко - минимален стрес върху растенията! Тъй като те се възстановяват много трудно и при условията на шарени валежи - това е начинът. 

В процеса на цъфтеж и след цъфтежа - растенията имат нужда от няколко микроелемента - не само от бор, каквато е практиката. Нуждаят се от мед, магнезий, цинк, манган и сяра. С тях се осъществява зареждането на семената и натрупването на маслата. В тези етапи много трудно се влиза в полето - не всеки разполага с необходимата техника. 

При царевицата подаването на микроелементи също е много важно. Там ще бъде решаващо наличието на влага и валежите. Третирането при трябва да се направи задължително, за да повиши добива.

 

Нашата общност