Контакти Запитване

Оферти

Пакет пролет
01.03.2022 г.

Пакет Акрамет Пролет 2022

Пакет "Пролет 2022"  
Акрамет Семмакс + Акрамет Класик ( Кристал или Суспензия) + Хранителна добавка за пшеница
 
Предсеитбено стимулиране на семена с  Акрамет Семмакс:
  доза - 3-4 литра на тон семена.

Съдържание: Основни, второстепенни и микроелементи, 5 ултрамикроелемента с пряк ефект върху имунитета и устойчивостта към заболявания,  прилепител-омокрител оптимизиращ обеззаразяването, както и прилепител с акумулиращ ефект, образуващ богата хранителна зона около семето.

Ефекти: Подобряване на обеззаразяването, засилване на имунитета от самото начало, дружно поникване, висока кълняема енергия, засилване на развитието на кореновата система и възела на братене. Стимулацията с Акрамет Семмакс дава възможност на растенията да преодолеят успешно и нормално грешки в дълбочината на сеитба от 6-7 см.
 
Вегетационно третиране с имуномодулатора Акрамет Класик или с Хранителна добавка за пшеница - фаза - 2-4-ти лист : - доза 300 г/дка

Ефекти: Допълване на хранителни елементи важни за развитието на кореновата система и възела на братене. Премахва издължаването на листата при силен превес на азота. Най-важното - лечебен ефект чрез растителния имунитет срещу основни заболявания при есенниците - брашнеста мана, септориоза по листата, кафява ръжда, коренови заболявания включително Паразитно полягане. Особено добър ефект има при посеви с много гниеща растителна маса и жълтеене.

За съжаление, след 10 годишна стабилна ценова политика сме принудени от набиращата темпове инфлация да коригираме и нашите цени. Увеличението при съставките и суровините за производство на Акрамет  е 15-40% засега. Съветваме нашите клиенти да се възползват от пакетната цена и да се запасят с листни торове Акрамет за цялата вегетация, защото тенденцията е към сигурно поскъпване, а какви ще са мащабите му не е ясно.
 

--

Заяви Пакет "Акрамет  Пролет 2022" на: 0885 187153,  0899 051174 и получи ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА!


Нашата общност