Контакти Запитване

Агросъвети

Акрамет Ултра при овощки
Агросъвети
Защо е важно през юли да подхраните и засилите имунитета на овощките?
Фермерите алармират, че брашнестата мана, сивото и кафяво гниене, огнения пригор по семковите, както и неприятелите като листните въшки и плодовия червей вече се срещат повсеместно при сливите, ябълките, дюлите, късните праскови.
Детайли
Люцерна нива
Агросъвети
Имунотехнологията Акрамет Ултра при люцерна - висок добив на биомаса, съчетан с превенция от Кускута
Много земеделци разчитат на люцерната не само за собственото си животновъдство, но и като стока, която реализират на пазара. Един от най-големите успехи на нашия листен тор и имунотехнология Акрамет Ултра
Детайли
Есенно вегетационно третиране
Агросъвети
Есенно вегетационно третиране
Есенно-зимният период е най-рисков за потенциала на пшеницата и ечемика. Най-големите загуби на добив се реализират именно през него. Това се дължи на недостатъчната подготовка на растенията за зимните студове и мразове
Детайли
Есенно вегетационно третиране
Агросъвети
Торене
Наличието на достатъчно достъпен калий прави посевите по-устойчиви на засушаване и по-добре обезпечени с хранителни вещества. Това се отразява и на студоустойчивостта. Жълтеенето до голяма стапен се дължи на по-слабата устойчивост на ниски температури и на практика е температурен пригор. 
Детайли
Растителна защита
Агросъвети
Растителна защита
Предвид значителното изоставане в развитието на пшеницата, още с първите признаци на пролетна вегетация, трябва да се вземат мерки за стимулиране на посева с Акрамет - 300 г/дка. Това третиране има голямо значение за борбата с кореновите заболявания.
Детайли
Нашата общност